Как напълно да разрушите брака си

 

Необходими неща:
  • гняв
  • язвителност
  • себелюбие
  • его
  • гордост
  • обида
  • фокусиране върху себе си

Степен на трудност: Лесно

Инструкции

Стъпка 1

Преди всичко, мислете за себе си. Важно е да помните това през цялото време. Вие сте най-важният човек, никой друг не е. Не и децата и със сигурност, не и вашият(та) съпруг(а). Запомнете – на първо място сте ВИЕ!

Стъпка 2

Не си правете труда да обсъждате разни неща. Когато сте и двамата у дома, просто забравете за говоренето и вижте накъде ще отидат нещата. И без това в края на деня има толкова много за вършене  - нямате време за разговори. Вашият(та) съпруг(а) така или иначе не слуша когато говорите, така че не си губете времето с това. Ако усещате, че е необходимо, не забравяйте да сведете говоренето до минимум, не гледайте към съпруга(та) си и не спирайте да вършите каквото и да сте започнали преди това.

Стъпка 3

Направете така, че да прекарвате много време с колеги, приятели и съседи. С всеки друг, освен вашият(та) съпруг(а). Планувайте “бягства” –  през уикендите, по празници и през ваканциите – с приятели, или поне ги водете на семейните си  почивки с вас.

Стъпка 4

Една много важна стъпка за разрушаването на бракa ви е да имате поне един или двама БЛИЗКИ приятели от другия пол. Няма нищо лошо в това и вашият(та) съпруг(а) не трябва да има никакво мнение по този въпрос, ВИЕ избирате с кого да дружите, а не вашият(та) съпруг(а).

Стъпка 5

Дръжте отделно парите си!!! Това също е важно. Неговите и Нейните – ОТДЕЛНО. И по възможност пазете финансовите си дела скрити, вашият(та) съпруг(а) не трябва да има никаква идея какво правите парите си.

Стъпка 6

Споровете са здравословни. Няколко на ден биха били чудесни, най-добре е да включите викове и крещене. Ако настъпи и физическо насилие, това значително ще ускори постигането на крайния резултат.

Стъпка 7

Всеки път когато вашият(та) съпруг(а) се издъни или ви  излъже, или за всяко негово(нейно) прегрешение, не забравяйте да информирате децата. Нека да знаят всички подробности от това как вашият(та) съпруг(а) е загубеняк. Все пак, децата ви заслужават да знаят истината за него(нея).

Стъпка 8

За да разрушите брака си, е много важно да спите в отделни стаи. Ако не е възможно, трябва поне да спите на отделни легла. Това е задължителна стъпка в процеса. Ако го намирате за трудно, просто изчакайте до следващия скандал и направете промяната – ще бъде лесно тогава.

Стъпка 9

Трябва постоянно да припомняте на съпруга(та) си неговите(нейните) грешки и прегрешения. Никога не трябва да ги забравяте и не бива да позволявате на вашият(та) съпруг(а) да ги забрави също.

Стъпка 10

Напомнайте си колко по-хубав живот бихте имали ако нямахте този товар, който все ви дърпа надолу. Колко хубав би бил животът ви ако можехте просто да се отървете от вашият(та) съпруг(а). Трябва да визуализирате ежедневно това.

Стъпка 11

По възможност, всеки ден гледайте сапунени сериали, романтични филми и би било от помощ, да четете евтини любовни романи. Това са истински любовници! А не вашият съпруг!!! Четете възможно най-много, библиотеките са пълни с такива.

Стъпка 12

Не забравяйте често да се заяждате, да критикувате и да се присмивате на вашият(та) съпруг(а). Особено ползотворно е да го правите пред приятели, роднини или непознати.

Успех!

___
http://www.ehow.com/how_5138031_completely-ruin-marriage.html

~Tanya Fox

Напишете коментар

Архив
Последни коментари